Openingstijden verruimd. Houd rekening met de buurt!

De afgelopen weken is gebleken dat de openingstijden van het clubhuis in de weekends van de najaarscompetitie niet voldeden. Daarom hebben wij deze verruimd. Houd wel rekening met de buurt!!

Buiten competitie en toernooien om gelden de volgende reguliere openingstijden:
• maandag tot en met vrijdag: 09:00 uur – 24:00 uur (laatste ronde: 23:30 uur);
• zaterdag en zondag: 09:00 uur – 20:00 uur (laatste ronde: 19:30 uur).

Tijdens competitie (voor- en najaar) gelden de volgende reguliere openingstijden:
• maandag tot en met vrijdag: 09:00 uur – 24:00 uur (laatste ronde: 23:30 uur);
• zaterdag en zondag: 09:00 uur – 22:00 uur (laatste ronde: 21:15 uur).

Tijdens toernooien: wordt per toernooi (per dag) afgesproken.
NB: van deze tijden kan vanwege weersomstandigheden en baanbezetting het barpersoneel (eventueel in overleg met de kantine coördinator of iemand van het bestuur) afwijken.

Graag jullie aandacht voor enkele punten:
• Neem niet teveel pauze tussen de wedstrijden door om uitlopen van de wedstrijden te voorkomen.
• Wanneer door omstandigheden blijkt dat ons clubhuis langer open moet blijven, zorg er dan voor dat onze buurtbewoners geen last van ons hebben; een volgende waarschuwing van de gemeente kan De Munnik in (financiële) problemen brengen.
• LTC de Munnik is een zeer gezellige tennisvereniging, waar een ieder naast het tennis zijn natje en droogje kan gebruiken. Ook het bestuur wil het voor alle leden dan ook zo gezellig mogelijk houden. Maar onze kantine is een sportkantine, waarvan de openingstijden direct aan tennisactiviteiten zijn gekoppeld.

Wij wensen jullie allen veel tennisplezier!

Namens het bestuur van LTC de Munnik,
Frank van der Neut, voorzitter