Dubbelladdercompetitie senioren start maandag 28 mei!

De nieuwe laddercompetities zijn erg populair. Op veler verzoek starten we daarom nu ook met een laddercompetitie voor senioren dubbel. Het is dé manier om snel veel nieuwe tennismaatjes te leren kennen!

  • speel mee op de LTC de Munnik tennisladder en wij regelen leuke wedstrijden op jouw niveau
  • bepaal zelf hoe vaak en op welke dagen je speelt
  • je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat

Hoe het werkt
De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Aan het begin van de ronde ontvang je een email met wedstrijdgegevens. Je hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde.

Gezellig meedoen? Meld je vandaag nog aan!

Bekijk de volledige reglementen.

 

Reacties zijn gesloten.