Nieuw (?) gezicht achter de bar

Het zal een aantal van jullie al opgevallen zijn dat sinds enige weken een nieuw gezicht meehelpt regelmatig de bar te bemannen. Nieuw? Dat is niet helemaal waar, want Mohamed Taib (ja, hij is het!) heeft een aantal jaar geleden al wat kantine-georiënteerd vrijwilligerswerk voor ons gedaan. Nu is hij terug, en wel als betaalde kracht voor voorlopig een jaar. Deze eerste weken staan vooral in het teken van inwerken en de bar (opnieuw) leren kennen.

De voornaamste reden dat wij Mohamed hebben aangenomen is om de bar en Wouter te ondersteunen en eventueel Wouter te vervangen bij afwezigheid. Het aantal vrijwilligers voor het draaien van bardiensten is (te) laag waardoor Wouter zelf te vaak moet bijspringen. Het goed uitvoeren van zijn overige taken als horecamedewerker komt hiermee in de knoei, en met alleen oproepkrachten redden we hij het ook niet meer.

Met vriendelijke groet,

Frank van der Neut