INSCHRIJVEN VOORJAARSCOMPETITIE TOT 30-12-2018

Beste leden, 

De najaarscompetitie is net geëindigd, de wintercompetitie is net van start. En wij zijn nu al weer druk met de voorjaarscompetitie 2019. Er kan en moet weer op korte termijn worden ingeschreven voor de Voorjaarscompetitie 2019!

Competitievormen:
De competitievormen zijn komend voorjaar aangepast door de KNLTB om meer landelijke uniformiteit te krijgen. Hierdoor zijn de competitievormen voor onze regio uitgebreid.  Via bijgaande link vind je de mogelijkheden voor komend voorjaar: klik hier!

Daarnaast is het ook weer mogelijk om later in het jaar zomeravond competitie te spelen. Meer info, klik hier!

Inschrijven als team of individu
Je kunt je inschrijven als team of individueel (de Seniorencommissie zal dan haar best doen je in een gelijkwaardig team te plaatsen).

Link inschrijven individueel: klik hier!

Link inschrijven als team: klik hier!

Ook bestaat de mogelijkheid je op te geven als reserve. Geef ook je voorkeuren op.  Link: klik hier!

De opgegeven teams worden uiterlijk half januari ingeschreven bij de KNLTB. De definitieve indeling door de KNLTB volgt in maart. Op dat moment bevestigen wij de inschrijving aan je en komen we met meer informatie over welk team je bent etc. Degenen die op zoek zijn naar een team zullen we begin januari berichten of er mogelijkheden zijn. Als die er niet zijn plaatsen we je op de reservelijst.

Speeldata
De speeldata voorjaarscompetitie 2019 vind je hier: klik hier!

Bekijk deze goed voordat je je opgeeft! Wellicht overbodig te noemen, maar het is de verantwoordelijkheid van het team dat er op alle speeldagen voldoende spelers zijn. 

LET OP: de inschrijving sluit op 30 december aanstaande !!! Dus mobiliseer je tennismaten en overleg aan welke competitievorm jullie mee willen doen. 

Wij kijken nu al weer uit naar een gezellige Voorjaarscompetitie!

Voor vragen kun je ons bereiken via het e-mailadres: competitie@ltcdemunnik.nl.

Wil je je direct inschrijven? Klik op bovenstaande link of ga naar de website van LTC de Munnik. Onder het tabje senioren vind je per competitie de inschrijvingsformulieren! 

Sportieve groet, 
Esther, Carel-Coen en Paula
 

Reacties zijn gesloten.