Annulering toernooi ‘Nederland – België’

Beste leden van LTC De Munnik,

Zoals eerder met vol enthousiasme aangekondigd in de Smash en op Facebook, zo moeten wij met teleurstelling mededelen dat het uitwisselingstoernooi met een club uit Antwerpen gepland voor maart 2019 niet door zal gaan. Wij hadden er graag mee door gegaan maar er zijn externe invloeden (buiten onze vereniging om) die geen garantie kunnen geven op een juiste afloop en organisatie van het toernooi. Dit betekent echter niet dat het idee van een uitwisselingstoernooi geheel van de baan is; wij gaan hard op zoek naar een andere club die graag met ons dit toernooi wil organiseren. Wij houden jullie op de hoogte van de eventuele ontwikkelingen. Het spijt ons dat wij jullie niet beter kunnen berichten.

Hele fijne dagen gewenst.

Met vriendelijke groet,
Stefan, Ferry en Ernst