Schrijf je in voor het ‘De Munnik Sport 2000 Open’-toernooi 2019!

De Munnik Sport 2000 Open

Elk jaar organiseren wij een open toernooi voor tennissers uit de hele regio!

In de week aansluitend op de voorjaarscompetitie organiseren wij weer ons jaarlijks terugkerend “De Munnik Sport 2000 Open” toernooi.

De eerste wedstrijden starten op zaterdag 8 juni en de finales worden gespeeld op zondag 16 juni. Inschrijven kan vanaf 15 jaar voor alle onderdelen in de categorieën 3 t/m 9. Daarnaast worden de DD, HD en GD ook gespeeld in de 35+.

De enkels worden ingedeeld op actuele rating. In de dubbelspelen wordt gespeeld in categorieën gebaseerd op speelsterkte. De kosten zijn €10,- per persoon per onderdeel. We streven ernaar om alle dubbels in poules in te delen.

Wij gaan er weer een mooie week van maken met naast het tennissen ook genoeg andere leuke dingen. De hele week is het weer mogelijk ’s avonds mee te eten. Hiervoor kun je je opgeven in het clubhuis bij de bar. We zorgen voor een afwisselend dagmenu. Daarnaast zullen er genoeg lekkere hapjes en drankjes zijn. Ook als je zelf niet tennist ben je van harte welkom om gezellig naar de wedstrijden te komen kijken!

Let op!

Dit jaar valt Pinksteren in de week van ons toernooi (zondag 9 juni en maandag 10 juni). Op zondag zal er gespeeld worden van 9:00 t/m 19:00 uur (aanvangstijd). Op maandag zal er gespeeld worden van 9:00 tot uiterlijk 23:00 uur. Dus indien je al plannen hebt voor de Pinksteren, zorg dat je dit aangeeft in je beschikbaarheid!

Doe jij ook weer mee? Inschrijven kan via www.toernooi.nl

We hopen je dit jaar weer te zien bij ons toernooi met hopelijk mooi weer en leuke wedstrijden!

Groeten van de toernooicommissie,

Edwin Aartman