Inschrijven Najaarscompetitie 2019 (uiterlijk 20 juni 2019)

Beste leden,

Het lijkt nog ver weg, maar er kan al weer ingeschreven worden voor de najaarscompetitie 2019!

Competitievormen:

Via de onderstaande link vind je een overzicht van de mogelijke competitie vormen voor de najaars senioren competitie 2019.

Klik hier voor de klasse indeling

Inschrijven als team of als reserve
Je kunt je inschrijven als team of als reserve.

Link inschrijven als team: klik hier

Ook bestaat de mogelijkheid je op te geven als reserve. Geef ook je voorkeuren op.

Indien een reeds ingeschreven team zich na 1 juli 2019 terugtrekt, zijn wij helaas genoodzaakt de boete die de  KNLTB oplegt  van €115,- aan jullie door te belasten. Voor een terugtrekking van een reeds ingeschreven team na publicatie van de indeling geldt een boete van €225,-.

Speeldata
De speeldata najaarscompetitie 2019 vind je hier: klik hier!

Bekijk deze goed voordat je je opgeeft! Wellicht overbodig te noemen, maar het is de verantwoordelijkheid van het team dat er op alle speeldagen echt voldoende spelers zijn.

Invallersregeling

De invallersregeling is versoepeld, waardoor er lang niet altijd meer dispensatie hoeft te worden aangevraagd. Competitiespelers mogen een onbeperkt aantal keren per week competitie spelen voor hun vereniging, mits de speler niet meer dan eenmaal uitkomt in een hoger geklasseerd team. De bandbreedte om te kunnen spreken van een hoger of lager geklasseerd competitieteam is 2,0. De klassevolgorde per team staat vermeld in het competitieregelement en zullen we van alle teams toevoegen in de competitie map. Indien je twijfelt of er sprake is van een hoger team, neem dan altijd contact met ons op om problemen te voorkomen.

De huidige regeling omtrent het spelen voor twee verenigingen blijft hetzelfde. Een dispensatie-aanvraag is vereist.

Lotingsprocedure
We verwachten dit jaar weer meer inschrijvingen en we zullen bij een te groot aanbod keuzes moeten maken om teams toe te laten of eventueel samen te voegen. Dit ter voorkoming dat er geloot moet worden.
We hanteren een lotingsprocedure bij een teveel aan inschrijvingen op een bepaalde dag. Deze kun je vinden op de site van LTC de Munnik.

Baanbezetting
Het kan ook voorkomen dat er in het weekend gespeeld moet worden met een minimale baanbezetting (= 1,25 baan per team). Dus reserveer voldoende tijd voor een competitiedag.

LET OP: de inschrijving sluit op 20 juni 2019!!! Dus mobiliseer je tennismaten en overleg aan welke competitievorm jullie mee willen doen.

Wij kijken nu al weer uit naar een gezellige najaarscompetitie!

Voor vragen kun je ons bereiken via het e-mailadres: competitie@ltcdemunnik.nl.

Wil je je direct inschrijven? Ga naar de website van LTC de Munnik. Onder het tabje senioren vind je per competitie de inschrijvingsformulieren!

Sportieve groet,
Esther, Carel-Coen en Paula