Bardienst draaien? Meld je nu aan!

Binnenkort start De Munnik open 2019. En iedereen die meedoet verwacht dan uiteraard leuke wedstrijden, spannende acties en gezellig wat drinken na afloop of gewoon als toeschouwer aanwezig zijn.
De barbezetting is voor die week (8 – 16 juni) echter nog niet helemaal geregeld.

Misschien ben jij nog vergeten je op te geven voor de drie bardiensten die ieder lid van onze club moet vervullen? Dan is dit jouw kans om dat alsnog te doen!

Schrijf je daarom alsnog in voor de bardiensten in die week! Mocht je jouw diensten al wél hebben gedraaid, maar je bent niet van plan het Open 2019 te winnen, dan kun je natuurlijk ook voor een bardienst intekenen. Dat kan via de bardienstplanner op deze website of door je even bij mij te melden (mail naar horeca@ltcdemunnik.nl of loop langs).

Jouw hulp is van harte welkom!

Wouter Brinksma, coördinator clubhuis De Munnik