Nieuwe bestuursleden gezocht

Beste Leden,

Eerder heeft Annemarie Haverkamp aan ons aangegeven na een periode van vijf jaar per aanstaande november (ALV) te stoppen als secretaris.

Daarnaast hebben Frank van der Neut en Jacqueline Rijsbergen onlangs besloten per aanstaande november te zullen stoppen als bestuursleden van LTC De Munnik. Voor hen is het te lastig geworden om bestuurswerk te combineren met privé en ‘echt’ werk. Een begrijpelijke keuze, maar wij waren graag met dit team doorgegaan.

Om te kunnen anticiperen op dit vertrek van drie bestuursleden en bij de ALV in november weer een voltallig bestuursteam te kunnen presenteren, maken wij nu al kenbaar, dat er vacatures bij het bestuur ontstaan.

Het bestuur zoekt dus nieuwe, enthousiaste collega’s, die willen helpen bij het uitvoeren van onze bestuurstaken. Een bestuursfunctie is af en toe druk en soms zelfs wat zwaar, maar is vooral leuk en leerzaam. Er spelen veel zaken in en rond een mooie en grote club als de onze. En als bestuurder heb je daadwerkelijk invloed op de richting die je vindt dat de club moet gaan.

Dus denk er serieus over na om ook De Munnik enige tijd op sleeptouw te nemen. Uiteraard zullen ook wij niet stilzitten en afwachten of iemand zich meldt. Sta dus niet gek te kijken als één van ons je benadert met de vraag of je iets voor de vereniging wil doen.

Mocht je geen bestuursfunctie op zich ambiëren, maar wel een bepaalde taak of project willen uitvoeren dan wel leiden, nodigen we je ook van harte uit contact met ons op te nemen.

Meer informatie? Ideeën hierover? Neem contact op het met bestuur (info@ltcdemunnik.nlvoorzitter@ltcdemunnik.nl).