De Munnik vanaf 15 september rookvrij bij jeugdactiviteiten

Met ingang van 15 september 2019 geldt er een rookverbod op het hele terrein van De Munnik wanneer er jeugdactiviteiten zijn. Dit voorjaar is op de algemene ledenvergadering (ALV) gesproken over een algeheel rookverbod. Dat vond de ALV op dat moment te ver gaan. Het bestuur is gevraagd met een eerste stap te komen op weg naar een Rookvrije Generatie. Met dit besluit geeft het bestuur hier uitvoering aan.

Onder jeugdactiviteiten worden verstaan:
– jeugdcompetitie (voornamelijk op zondag);
– jeugdtoernooien en -evenementen;
– jeugdtraining (door de week tussen 15.00 en 19.00 uur).

Verder worden alle asbakken permanent verwijderd. Indien iemand wil roken kan hij of zij een asbak bij de bar vragen (gelieve deze na gebruik te legen en terug te brengen). Rokers wordt dringend verzocht om, wanneer zij gaan roken, ervoor te zorgen dat ze anderen geen overlast bezorgen. De rokers wordt verder verzocht niet te roken bij de ingangen van het clubhuis (bij baan 9 en bij baan 1 en 7) en bij de ingangen van het park.

Bestuur LTC De Munnik