Sluiting park in het kader van het Coronavirus bij de Munnik

Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet van zondagmiddag en de daarin aangekondigde maatregelen van het kabinet en de richtlijnen van de KNLTB heeft het bestuur besloten het tennispark met ingang van maandagochtend 16 maart geheel te sluiten, voorlopig tot en met 6 april aanstaande. De competitiestart valt dus ook in duigen. Meer informatie bij de KNLTB: https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/tennis-en-het-coronavirus/.

Heel naar, maar nu is het niet anders. We blijven de ontwikkelingen volgen om te zien wat er na 6 april mogelijk is.

Bardiensten

Alle tot en met 6 april geplande bardiensten vervallen. Willen de betrokkenen s.v.p. hun diensten opnieuw inplannen?

Tennisschool en tennislessen
De inhaallessen kunnen deze week helaas niet doorgaan

De lessen van het nieuwe seizoen zouden over 2 weken van start gaan (30 maart). Helaas is dat door deze beslissing nog niet mogelijk. De tennisschool zal er alles aan doen, om dat in een later stadium te compenseren/op te lossen. Dat zal de tennisschool alle leerlingen in afwachting van het verdere verloop van de beslissingen later meedelen.

Houd de website van de tennisschool of van de club in de gaten voor de laatste updates (www.tennisschoolnossikversteeg.nl).

Namens het Bestuur,
Carl Adamse, voorzitter a.i.