Update Coronamaatregelen: jeugd mag vanaf 29 april weer tennissen

Een beetje goed nieuws; de jeugd t/m 18 jaar mag per 29 april a.s. weer tennissen! Als bestuur ontwikkelen we het kader waarbinnen dat mogelijk is. We zijn nog lang niet van Corona af. De details zullen we snel met alle leden delen. Vrij tennissen, tennislessen en ook mogelijkheden scheppen voor (nog) niet-jeugdleden; bij elkaar voldoende uitdaging hoe dit met elkaar te kunnen realiseren!

Voor de senioren van 19 t/m 91  jaar verandert er helaas niets. Voor hen blijft het park gesloten. Hopelijk wordt dat na 20 mei anders. De voorjaarscompetitie is verplaatst naar het najaar, zie de informatie op de website van de KNLTB.

Wij begrijpen dat dit voor veel senior-leden een teleurstelling is. De maatregelen zullen maar stapje-voor-stapje versoepeld worden. Voor 19-plussers geldt dus nog steeds: hou vol, blijf thuis en blijf gezond. Wij hopen op jullie begrip.

Met groet,