De kop is er af! Er wordt weer getennist (door de jeugd)

Woensdag 29 april om 13.00 uur ging het park weer open VOOR ONZE JEUGDSPELERS. Wouter, Ton, Rob en zijn team stonden klaar bij de ingang om de jongens en meisjes te ontvangen. Alles was piekfijn in orde gemaakt om aan de regels van het protocol te voldoen. Bij de ingang werden alle handen ontsmet en op het park hingen overal wegwijzers om de 1,5 meter te kunnen realiseren. De ouders bleven keurig buiten het hek. Voor het vrij spelen was de belangstelling nog beperkt. Kortom een rustige en goede start. Hieronder nog wat praktische informatie.

Openingstijden
De openingstijden van het park zijn voorlopig gelijk aan de lestijden van de Tennisschool:

Maandag: 16.00 -19.00
Dinsdag: 15.30-20.00
Woensdag: 13.00-19.00 uur
Donderdag: 16.00-19.00 uur
Vrijdag: 16.00-19.00 uur

De tennislessen worden gegeven op de banen 4, 1, 7 en 9. De tennisschool zorgt voor de indeling. De leraren houden ook een oogje in het zeil op de andere banen.

Baan reserveren/afschrijven
Vrij spelen kan alleen als je eerst telefonisch hebt gereserveerd (afgeschreven). Een baan en een tijd reserveer je door 06 – 190 89 549 te bellen of een appje naar dit nummer te sturen met de dag, tijd en medespeler(s). Je kunt een tijd/baan reserveren voor vandaag en/of morgen . Een reservering is voor één uur (zowel enkelspel als dubbelspel). Per dag kun je éénmaal reserveren (want iedereen moet aan de beurt kunnen komen). Komt er na jouw tijd niemand anders op de baan dan mag je doorspelen.

Dus bel een tennismaatje en ga lekker spelen!

Het bestuur

Reacties zijn gesloten.