Dubbelen mag weer!

Fijn! We kunnen nu ook weer buiten gezinsverband gaan dubbelen!
Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet dinsdagavond 19 mei heeft de KNLTB de richtlijnen voor tennis versoepeld en dat volgen wij van harte op. Volwassenen van 19 jaar en ouder mogen vanaf nu ook dubbelen. Vier spelers op een baan bij tennis is toegestaan bij vrij spelen, mits de 1,5 meter gehandhaafd wordt. Ook als dat betekent dat een speler soms een bal moet durven laten gaan. Wij gaan er vanuit dat alle spelers hun verantwoordelijkheid nemen voor het navolgen van de Coronaregels. Daarin is niets veranderd. Het clubhuis blijft nog gesloten.

Meer informatie over De Munnik en corona

Meer informatie bij de KNLTB

Kijk voor de hele Smash nieuwsbrief in je mailbox! Deze is op 22 mei om 21:04 verstuurd. Niet te vinden? Check dan je spam-box.

 

Reacties zijn gesloten.