Coronamaatregelen vanaf 14 oktober

Beste leden,

Nederland gaat de komende vier weken weer deels op slot. Ook de tennissport krijgt te maken met nieuwe maatregelen. Gelukkig mogen we nog wel spelen, alleen niet meer in georganiseerd verband.

De KNLTB heeft de huidige tenniscompetitie zowel voor de senioren als de junioren per direct beëindigd; deze wordt ook niet meer afgemaakt. Ook de eerste speelronde van de wintercompetitie wordt voorlopig uitgesteld. Daarnaast zetten we de intern georganiseerde wedstrijden en competities tijdelijk stop.
Het gaat om:

• het racket trekken;
  • de laddercompetitie;
  • de onderlinge competities (maandagochtend, vrijdagochtend in de hal).

De start van de wintercompetitie op de zondag in de hal schuiven we op.

• Vrij tennissen (zowel enkelspel als dubbelspel) buiten en in de hal en de tennislessen blijven toegestaan, maar net zoals de afgelopen weken zonder publiek en zonder gebruik van de kantine.
  • Bij het dubbelspel moet de 1,5 m zoveel mogelijk in acht worden genomen.
  • De kleedkamers gaan weer op slot en de toiletten zijn er alleen voor hoge nood. Neem zelf een gevulde bidon mee.
  • Uiteraard blijven we 1,5m afstand houden en onze handen desinfecteren (beschikbaar bij de hoofdingang bij de toiletten en bij de ingang van de hal).
  • De halspelers verzoeken we via de hoofdingang naar binnen te gaan en daar de routing zoals aangegeven te volgen en afstand te houden.
  • Voor iedereen geldt: kom pas kort vóór je speeltijd naar de Munnik.