Opnieuw introductiecursus voor kids in januari 2021

We zitten allemaal veel thuis. Achter de pc, tablet, etcetera. Maar lekker sporten is voor kinderen erg belangrijk! Daarom bieden tennisclub LTC de Munnik en tennisschool Nossik/Versteeg opnieuw een speciale corona introductiecursus tennis voor kinderen aan op het tennispark in Leiderdorp (Hoogmadeseweg). De cursus start op 11 januari 2021.

Wat houdt de corona introductiecursus tennis voor kinderen in?
• 5 tennislessen van 45 minuten
• onder begeleiding
• inclusief een leenracket
• kosten €45,-
• start maandag 11 januari 2021.

Zijn er vriendjes of vriendinnetjes die mee willen doen? Neem gezellig mee!

Dagen en tijden
We bieden de cursus aan op maandag t/m vrijdag van 16-17 uur. Op woensdag eventueel ook van 13- 16 uur voor kinderen tussen 5-7 jaar) en zaterdagochtend tussen 9-12 uur. Groepen worden zoveel mogelijk ingedeeld naar leeftijd en niveau! Lid worden van de vereniging hoeft nog niet…..!

Aanmelden kan via een formulier op de website van de tennisschool

Reacties zijn gesloten.