Een stap terug…

Beste Leden,

Het zal je niet ontgaan zijn dat ook voor ons als tennissers de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het COVID-19-virus aangescherpt zijn. De maatregelen zijn bedoeld om groepsvorming en sociale contacten te verminderen en het aantal reisbewegingen te reduceren. Met deze relatief milde bijdrage door ons aan de bestrijding van de ongewenste verdere besmettingen blijven er gelukkig nog mogelijkheden voor ons over.

De belangrijkste aangescherpte maatregelen voor ons zijn:

• Volwassenen van 18 jaar mogen tennis blijven spelen met twee personen maar alleen buiten. Dus alleen enkelspel;
  • Groepslessen vanaf 18 jaar in tweetallen exclusief de trainer;
  • Jeugd t/m 17 jaar mag spelen en trainen in groepsverband, alleen buiten;
  • Tennis in de hal is niet toegestaan.

Voorliggend blijven de volgende maatregelen van kracht:

• Publiek op het park en dus langs de tennisbanen is niet toegestaan;
  • Kom zo strak mogelijk op de aanvangstijd van je boeking aan op het park en verlaat zo spoedig mogelijk na je spel het park;
  • Geef elkaar de ruimte en blijf geduldig bij de baanwissel!;
  • De kantine, onze kleedkamers en douches zijn dicht.

De eerder aangekondigde openingstijden van ons park (zie ‘Tennissen tijdens de feestdagen’) blijven gelijk. Dit met als enige aanpassing dat de hal al vanaf vandaag, 15 december, dicht is. De entree en onze toiletten blijven toegankelijk met gebruikmaking van je ledenpas.

Zoals gezegd, een milde bijdrage voor het grotere goed. Hou vol, let goed op elkaar en op naar betere tijden!

Beste groeten,

Fred Diepenbach (namens bestuur STM) &