Afhangtijden gemaximaliseerd

Voor de duur van de avondklok worden de tijdstippen voor het  afhangen in de KNLTB-Club-app op de doordeweekse dagen aangepast. Dit om de tijd binnen de kaders van de avondklok zo maximaal mogelijk te benutten.

Vanaf dinsdag 25 januari tot en met 9 februari 2021 worden de tijdstippen op de doordeweekse dagen (het geldt dus niet voor de weekenden) voor het afhangen gewijzigd en verdeeld over twee (dagelijkse) blokken:

Blok I

Vanaf 09:00 tot en met 12:00 uur afhangen op ieder heel uur (dus: 09:00, 10:00, enzovoort).

Blok II

Vanaf 13:30 tot en met 19:30 uur afhangen op ieder half uur (dus: 13:30, 14:30, enzovoort).

Hiermee ontstaat er tussen 12:00 en 13:30 uur een ‘happy hour’ tussen de twee blokken.

De aanvangstijden voor de tennislessen, gegeven door Nossik Versteeg, blijven gehandhaafd volgens de laatst gemaakte afspraken met de deelnemende leden. Let op: deze aanvangstijden lopen niet synchroon met die van Blok II.

Wij hopen hiermee dat iedereen de maximale beschikbare tijd gedurende deze onzalige avondklok-weken kan benutten.

Aart Bolluijt