Terras weer (beperkt) open !!!!

Het kabinet heeft vandaag (18 mei) besloten dat ‘stap 2’ van het openingsplan vanaf  19 mei kan worden ingezet. Binnen tennissen in de STM-hal is onder de bekende voorwaarden weer mogelijk én ons terras mag weer (beperkt) open!

Vanaf woensdag 19 mei 09:00 uur tot 20:00 uur is ons terras iedere dag geopend op weekdagen en van 09:00 uur tot 18:00 uur in de weekenden voor tennissende leden. Dus voor leden die zich hebben aangemeld via de KLTB-app voor een uurtje tennis. Helaas mogen we (nog) geen bezoekers toelaten.

Op het terras gelden een aantal spelregels:

• Volg de aangegeven looproutes op ons park en in het bijzonder op ons terras;
  • Binnen aan de bar kan er steeds door één persoon per koppel een bestelling worden gedaan. Na gebruik graag het lege goed achterlaten op de debrasseertafel (links naast de kantinetoegang);
  • Maximaal twee personen aan één tafel (tenzij uit 1 huishouden);
  • Er mag alleen zittend aan een tafel gegeten en gedronken worden;
  • Meubilair mag niet worden verplaatst;
  • Er kan alleen contactloos worden betaald;
  • Op weekdagen wordt er om 19:30 uur voor het laatst uitgeserveerd (laatste ronde) zodat om 20:00 uur het terras kan worden opgeruimd. Op zaterdag en zondag is dit om 17:30 uur.

Het is een begin!

Ik doe een beroep op jullie allen om ondanks alle nu nog geldende beperkingen je te houden aan deze afspraken. Alvast dank hiervoor.

Aart Bolluijt
(voorzitter)