Gebruik STM-tennishal met eigen bijdrage

Vanaf dinsdag 25 mei 2021 geldt er een eigen bijdrage van € 12,00 per uur voor het tennissen in de tennishal van STM.

De proef die wij vorig jaar in samenwerking met de STM hebben gedaan voor het gebruik van de hal, door ons als leden, was zeer geslaagd. Er is goed gebruik gemaakt van de mogelijkheid in de hal te spelen.

Deze samenwerking willen wij graag continueren om zodoende ons park optimaler te kunnen gebruiken.

Tot de start van het winterseizoen 2021-2022 op 30 augustus 2021 blijft het mogelijk voor ons als leden binnen te tennissen voor het sterk gereduceerde bedrag van € 12,00 per uur.

De reservering voor een baan kan via de app of via het bord in de hal van het clubgebouw. De hoofdboeker ontvangt achteraf een verzoek tot betaling per e-mail. In dit bericht wordt, naast een overzicht van de genoten boeking, een iDeal-betaallink aangeboden voor de betaling.

Let op! Heb je al een reservering gemaakt voor de komende week (vanaf woensdag 25 mei) en wil je geen kosten maken dan kun je deze boeking altijd nog omzetten naar een boeking van een van onze buitenbanen.

Veel plezier!

Fred Diepenbach (STM) & Aart Bolluijt (Ltc de Munnik)