Coronatoegangsbewijs

Beste leden,

Vanaf komende zaterdag krijgen wij gelukkig weer te maken met versoepelingen van de coronamaatregelen!! Hieronder lees je wat dat betekent voor onze club en de andere tennisverenigingen.

Vanaf 25 september 2021 vervalt de anderhalvemeterregel, maar gelden er nog wel enkele voorwaarden om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Zo is voor het gebruik van de horeca een coronatoegangsbewijs nodig, dus óók op sportlocaties. Dit geldt alleen binnen, want het kabinet heeft de maatregelen voor de horeca buiten wat versoepeld. Voor de sport zijn enkele uitzonderingen voor niet-horecagerelateerd gebruik van het clubhuis of de sportkantine. In november wordt de situatie opnieuw bekeken door het kabinet en die bepaalt dan welke maatregelen nodig zijn.

Coronatoegangsbewijs in de horeca en op sportlocaties:

• Voor gasten die binnen in het clubhuis of sportkantine zitten en een hapje en/of drankje nuttigen is wel een coronatoegangsbewijs nodig. Deze check hoeft niet gelijk bij de ingang gedaan te worden, maar mag ook gedaan worden als de gast in het horecagedeelte plaatsneemt.
  • Bij het afhalen van drankjes/ hapjes in het clubhuis of aan de bar en het nuttigen daarvan op het terras of langs de baan is een coronatoegangsbewijs niet nodig
  • Voor het gebruik van de kleedkamers, toiletten e.d. is geen bewijs nodig.

LTC de Munnik is blij met de versoepelingen en wij hopen iedereen weer zoveel mogelijk te kunnen ontvangen rekening houdend met huidige maatregelen.  Wij respecteren ieders mening of visie maar vragen dat ook van jullie als bezoekers van ons park. Heb je bezwaren tegen de maatregelen? Voel je vooral welkom om buiten op het terras plaats te nemen.

Heb je vragen en/of wil je meer weten? Kijk op knltb.nl. Hier vind je de laatste informatie over de richtlijnen voor tennis. Of stel ze via voorzitter@ltcdemunnik.nl.

Aart Bolluijt, voorzitter

Wouter Brinksma, coördinator clubhuis