Tenniskids Feest

Voor iedereen die vier keer heeft meegedaan aan de World Tour of aan de Groene competitie wordt het Menzis Tenniskids Feest georganiseerd. Uit het hele land komen Tenniskids-spelers naar het feest om de Tenniskids World Tour en Groene competitie af te sluiten.

Vorig jaar was het feest in Alphen. Het was een superleuke dag! Kijk hier voor een impressie.

Ook dit jaar belooft het weer een geweldige dag te worden met veel tennis, fun & entertainment. We kunnen al iets van het programma verklappen. Winnares van The Voice, Pleun, geeft die dag een spetterende show weg en goochelaar Jasper Oberon laat met zijn magische kunsten iedereen versteld staan.

De toegang is gratis! Dus kom ook, samen met jouw tennismaatjes, naar het Menzis Tenniskids Feest in Vleuten. De aanmelding gaat via toernooi.nl. Zo nodig moet hier eerst een account worden aangemaakt.

We verzoeken je ook bij de Jeugdcommissie aan te melden als je naar het feest gaat. Dat kan met het formulier onder dit bericht. Bij genoeg deelnemers zullen we dan kijken of we gezamenlijk vervoer kunnen regelen. Dat is natuurlijk helemaal gezellig!

Tot 2 juli!