Senioren

De Senioren Commissie van LTC de Munnik bestaat uit 3 personen: Carel-Coen Stol, Paula Neuteboom en Esther Thomas. Deze commissie verzorgt mbt de senioren competities die georganiseerd worden vanuit de KNLTB, te weten de voorjaars- najaars- en wintercompetitie,:

  • de interne communicatie naar de leden en het bestuur,
  • de indeling van de competitie teams,
  • het inschrijven van de teams bij de KNLTB,
  • de coördinatie op de competitiedagen.

Tevens hebben de leden van de Senioren Commissie de rol van VCL, Verenigings Competitie Leider, om de competitie in goede banen te leiden.

 

Berichten

INSCHRIJVEN VOORJAARSCOMPETITIE TOT 30-12-2018

Beste leden, 

De najaarscompetitie is net geëindigd, de wintercompetitie is net van start. En wij zijn nu al weer druk met de voorjaarscompetitie 2019. Er kan en moet weer op korte termijn worden ingeschreven voor de Voorjaarscompetitie 2019!

Competitievormen:
De competitievormen zijn komend voorjaar aangepast door de KNLTB om meer landelijke uniformiteit te krijgen. Hierdoor zijn de competitievormen voor onze regio uitgebreid.  Via bijgaande link vind je de mogelijkheden voor komend voorjaar: klik hier!

Daarnaast is het ook weer mogelijk om later in het jaar zomeravond competitie te spelen. Meer info, klik hier!

Inschrijven als team of individu
Je kunt je inschrijven als team of individueel (de Seniorencommissie zal dan haar best doen je in een gelijkwaardig team te plaatsen).

Link inschrijven individueel: klik hier!

Link inschrijven als team: klik hier!

Ook bestaat de mogelijkheid je op te geven als reserve. Geef ook je voorkeuren op.  Link: klik hier!

De opgegeven teams worden uiterlijk half januari ingeschreven bij de KNLTB. De definitieve indeling door de KNLTB volgt in maart. Op dat moment bevestigen wij de inschrijving aan je en komen we met meer informatie over welk team je bent etc. Degenen die op zoek zijn naar een team zullen we begin januari berichten of er mogelijkheden zijn. Als die er niet zijn plaatsen we je op de reservelijst.

Speeldata
De speeldata voorjaarscompetitie 2019 vind je hier: klik hier!

Bekijk deze goed voordat je je opgeeft! Wellicht overbodig te noemen, maar het is de verantwoordelijkheid van het team dat er op alle speeldagen voldoende spelers zijn. 

LET OP: de inschrijving sluit op 30 december aanstaande !!! Dus mobiliseer je tennismaten en overleg aan welke competitievorm jullie mee willen doen. 

Wij kijken nu al weer uit naar een gezellige Voorjaarscompetitie!

Voor vragen kun je ons bereiken via het e-mailadres: competitie@ltcdemunnik.nl.

Wil je je direct inschrijven? Klik op bovenstaande link of ga naar de website van LTC de Munnik. Onder het tabje senioren vind je per competitie de inschrijvingsformulieren! 

Sportieve groet, 
Esther, Carel-Coen en Paula
 

Openingstijden verruimd. Houd rekening met de buurt!

De afgelopen weken is gebleken dat de openingstijden van het clubhuis in de weekends van de najaarscompetitie niet voldeden. Daarom hebben wij deze verruimd. Houd wel rekening met de buurt!!

Buiten competitie en toernooien om gelden de volgende reguliere openingstijden:
• maandag tot en met vrijdag: 09:00 uur – 24:00 uur (laatste ronde: 23:30 uur);
• zaterdag en zondag: 09:00 uur – 20:00 uur (laatste ronde: 19:30 uur).

Tijdens competitie (voor- en najaar) gelden de volgende reguliere openingstijden:
• maandag tot en met vrijdag: 09:00 uur – 24:00 uur (laatste ronde: 23:30 uur);
• zaterdag en zondag: 09:00 uur – 22:00 uur (laatste ronde: 21:15 uur).

Tijdens toernooien: wordt per toernooi (per dag) afgesproken.
NB: van deze tijden kan vanwege weersomstandigheden en baanbezetting het barpersoneel (eventueel in overleg met de kantine coördinator of iemand van het bestuur) afwijken.

Graag jullie aandacht voor enkele punten:
• Neem niet teveel pauze tussen de wedstrijden door om uitlopen van de wedstrijden te voorkomen.
• Wanneer door omstandigheden blijkt dat ons clubhuis langer open moet blijven, zorg er dan voor dat onze buurtbewoners geen last van ons hebben; een volgende waarschuwing van de gemeente kan De Munnik in (financiële) problemen brengen.
• LTC de Munnik is een zeer gezellige tennisvereniging, waar een ieder naast het tennis zijn natje en droogje kan gebruiken. Ook het bestuur wil het voor alle leden dan ook zo gezellig mogelijk houden. Maar onze kantine is een sportkantine, waarvan de openingstijden direct aan tennisactiviteiten zijn gekoppeld.

Wij wensen jullie allen veel tennisplezier!

Namens het bestuur van LTC de Munnik,
Frank van der Neut, voorzitter