Senioren

De Senioren Commissie van LTC de Munnik bestaat uit 3 personen: Carel-Coen Stol, Paula Neuteboom en Esther Thomas. Deze commissie verzorgt mbt de senioren competities die georganiseerd worden vanuit de KNLTB, te weten de voorjaars- najaars- en wintercompetitie,:

  • de interne communicatie naar de leden en het bestuur,
  • de indeling van de competitie teams,
  • het inschrijven van de teams bij de KNLTB,
  • de coördinatie op de competitiedagen.

Tevens hebben de leden van de Senioren Commissie de rol van VCL, Verenigings Competitie Leider, om de competitie in goede banen te leiden.

 

Berichten

Inschrijven Najaarscompetitie 2019 (uiterlijk 20 juni 2019)

Beste leden,

Het lijkt nog ver weg, maar er kan al weer ingeschreven worden voor de najaarscompetitie 2019!

Competitievormen:

Via de onderstaande link vind je een overzicht van de mogelijke competitie vormen voor de najaars senioren competitie 2019.

Klik hier voor de klasse indeling

Inschrijven als team of als reserve
Je kunt je inschrijven als team of als reserve.

Link inschrijven als team: klik hier

Ook bestaat de mogelijkheid je op te geven als reserve. Geef ook je voorkeuren op.

Indien een reeds ingeschreven team zich na 1 juli 2019 terugtrekt, zijn wij helaas genoodzaakt de boete die de  KNLTB oplegt  van €115,- aan jullie door te belasten. Voor een terugtrekking van een reeds ingeschreven team na publicatie van de indeling geldt een boete van €225,-.

Speeldata
De speeldata najaarscompetitie 2019 vind je hier: klik hier!

Bekijk deze goed voordat je je opgeeft! Wellicht overbodig te noemen, maar het is de verantwoordelijkheid van het team dat er op alle speeldagen echt voldoende spelers zijn.

Invallersregeling

De invallersregeling is versoepeld, waardoor er lang niet altijd meer dispensatie hoeft te worden aangevraagd. Competitiespelers mogen een onbeperkt aantal keren per week competitie spelen voor hun vereniging, mits de speler niet meer dan eenmaal uitkomt in een hoger geklasseerd team. De bandbreedte om te kunnen spreken van een hoger of lager geklasseerd competitieteam is 2,0. De klassevolgorde per team staat vermeld in het competitieregelement en zullen we van alle teams toevoegen in de competitie map. Indien je twijfelt of er sprake is van een hoger team, neem dan altijd contact met ons op om problemen te voorkomen.

De huidige regeling omtrent het spelen voor twee verenigingen blijft hetzelfde. Een dispensatie-aanvraag is vereist.

Lotingsprocedure
We verwachten dit jaar weer meer inschrijvingen en we zullen bij een te groot aanbod keuzes moeten maken om teams toe te laten of eventueel samen te voegen. Dit ter voorkoming dat er geloot moet worden.
We hanteren een lotingsprocedure bij een teveel aan inschrijvingen op een bepaalde dag. Deze kun je vinden op de site van LTC de Munnik.

Baanbezetting
Het kan ook voorkomen dat er in het weekend gespeeld moet worden met een minimale baanbezetting (= 1,25 baan per team). Dus reserveer voldoende tijd voor een competitiedag.

LET OP: de inschrijving sluit op 20 juni 2019!!! Dus mobiliseer je tennismaten en overleg aan welke competitievorm jullie mee willen doen.

Wij kijken nu al weer uit naar een gezellige najaarscompetitie!

Voor vragen kun je ons bereiken via het e-mailadres: competitie@ltcdemunnik.nl.

Wil je je direct inschrijven? Ga naar de website van LTC de Munnik. Onder het tabje senioren vind je per competitie de inschrijvingsformulieren!

Sportieve groet,
Esther, Carel-Coen en Paula

Openingstijden verruimd. Houd rekening met de buurt!

De afgelopen weken is gebleken dat de openingstijden van het clubhuis in de weekends van de najaarscompetitie niet voldeden. Daarom hebben wij deze verruimd. Houd wel rekening met de buurt!!

Buiten competitie en toernooien om gelden de volgende reguliere openingstijden:
• maandag tot en met vrijdag: 09:00 uur – 24:00 uur (laatste ronde: 23:30 uur);
• zaterdag en zondag: 09:00 uur – 20:00 uur (laatste ronde: 19:30 uur).

Tijdens competitie (voor- en najaar) gelden de volgende reguliere openingstijden:
• maandag tot en met vrijdag: 09:00 uur – 24:00 uur (laatste ronde: 23:30 uur);
• zaterdag en zondag: 09:00 uur – 22:00 uur (laatste ronde: 21:15 uur).

Tijdens toernooien: wordt per toernooi (per dag) afgesproken.
NB: van deze tijden kan vanwege weersomstandigheden en baanbezetting het barpersoneel (eventueel in overleg met de kantine coördinator of iemand van het bestuur) afwijken.

Graag jullie aandacht voor enkele punten:
• Neem niet teveel pauze tussen de wedstrijden door om uitlopen van de wedstrijden te voorkomen.
• Wanneer door omstandigheden blijkt dat ons clubhuis langer open moet blijven, zorg er dan voor dat onze buurtbewoners geen last van ons hebben; een volgende waarschuwing van de gemeente kan De Munnik in (financiële) problemen brengen.
• LTC de Munnik is een zeer gezellige tennisvereniging, waar een ieder naast het tennis zijn natje en droogje kan gebruiken. Ook het bestuur wil het voor alle leden dan ook zo gezellig mogelijk houden. Maar onze kantine is een sportkantine, waarvan de openingstijden direct aan tennisactiviteiten zijn gekoppeld.

Wij wensen jullie allen veel tennisplezier!

Namens het bestuur van LTC de Munnik,
Frank van der Neut, voorzitter