Senioren

De Senioren Commissie van LTC de Munnik bestaat uit 3 personen: Carel-Coen Stol, Paula Neuteboom en Esther Thomas. Deze commissie verzorgt mbt de senioren competities die georganiseerd worden vanuit de KNLTB, te weten de voorjaars- najaars- en wintercompetitie,:

  • de interne communicatie naar de leden en het bestuur,
  • de indeling van de competitie teams,
  • het inschrijven van de teams bij de KNLTB,
  • de coördinatie op de competitiedagen.

Tevens hebben de leden van de Senioren Commissie de rol van VCL, Verenigings Competitie Leider, om de competitie in goede banen te leiden.

 

Berichten

INSCHRIJVEN WINTERCOMPETITIE 2018-2019

Beste leden, 

De najaarscompetitie is nog niet eens begonnen, maar er kan en moet al weer op korte termijn ingeschreven worden voor de Wintercompetitie 2018-2019!

Competitievormen:
De competitievormen zijn beperkter dan in het voorjaar. Via bijgaande link vind je de mogelijkheden voor komende winter: klik hier!

Inschrijven als team of individu
Je kunt je inschrijven als team of individueel (de Seniorencommissie zal dan haar best doen je in een gelijkwaardig team te plaatsen).

Link inschrijven individueel: klik hier!

Link inschrijven als team: klik hier!

Ook bestaat de mogelijkheid je op te geven als reserve. Geef ook je voorkeuren op.  Link: klik hier!

Speeldata
De speeldata Wintercompetitie 2018-2019 vind je hier: klik hier!

Bekijk deze goed voordat je je opgeeft! Wellicht overbodig te noemen, maar het is de verantwoordelijkheid van het team dat er op alle speeldagen voldoende spelers zijn. 

LET OP: de inschrijving sluit op 15 september aanstaande !!! Dus mobiliseer je tennismaten en overleg aan welke competitievorm jullie mee willen doen. 

Wij kijken nu al weer uit naar een gezellige Wintercompetitie!

Voor vragen kun je ons bereiken via het e-mailadres: competitie@ltcdemunnik.nl.

Wil je je direct inschrijven? Klik op bovenstaande link of ga naar de website van LTC de Munnik. Onder het tabje senioren vind je per competitie de inschrijvingsformulieren!

Sportieve groet, 
Esther, Carel-Coen en Paula
 

Davis Cup 1 juli 2018

Het Davis Cup toernooi is een gezelligheids-dagtoernooi waarin landenteams het tegen elkaar opnemen. 
Iedereen boven de 24 jaar kan meedoen. Het is een tennistoernooi voor allerlei speelsterktes, dus ook voor beginners! Voor nieuwe leden een ideale gelegenheid om andere mensen te leren kennen. Dit keer spelen we op zondag 1 juli 2018.

De landenteams worden door de commissie samengesteld en bestaan uit vijf à zes mensen met verschillende speelsterktes. De aangewezen teamcaptain bepaalt de indeling per speelronde.

Het toernooi is dit jaar op zondag 1 juli. De dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Tussendoor zorgen we voor een heerlijke lunch en na afloop voor hapjes bij de borrel.

Aanmelden

  • Via een aanmeldformulier dat in de kantine ligt. Deze daarna in de Daviscup box doen (links staat links van de bar onder het memo bord)
  • Of via de e-mail : daviscup@ltcdemunnik.nl

Dubbelladdercompetitie senioren start maandag 28 mei!

De nieuwe laddercompetities zijn erg populair. Op veler verzoek starten we daarom nu ook met een laddercompetitie voor senioren dubbel. Het is dé manier om snel veel nieuwe tennismaatjes te leren kennen!

  • speel mee op de LTC de Munnik tennisladder en wij regelen leuke wedstrijden op jouw niveau
  • bepaal zelf hoe vaak en op welke dagen je speelt
  • je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat

Hoe het werkt
De eerste wedstrijd word je ingedeeld op basis van het speelniveau dat je hebt opgegeven. Aan het begin van de ronde ontvang je een email met wedstrijdgegevens. Je hebt dan 2 weken om de uitslag te registreren. Je kunt rondes overslaan en wedstrijden doorschuiven naar de volgende ronde.

Gezellig meedoen? Meld je vandaag nog aan!

Bekijk de volledige reglementen.

 

Openingstijden verruimd. Houd rekening met de buurt!

De afgelopen weken is gebleken dat de openingstijden van het clubhuis in de weekends van de najaarscompetitie niet voldeden. Daarom hebben wij deze verruimd. Houd wel rekening met de buurt!!

Buiten competitie en toernooien om gelden de volgende reguliere openingstijden:
• maandag tot en met vrijdag: 09:00 uur – 24:00 uur (laatste ronde: 23:30 uur);
• zaterdag en zondag: 09:00 uur – 20:00 uur (laatste ronde: 19:30 uur).

Tijdens competitie (voor- en najaar) gelden de volgende reguliere openingstijden:
• maandag tot en met vrijdag: 09:00 uur – 24:00 uur (laatste ronde: 23:30 uur);
• zaterdag en zondag: 09:00 uur – 22:00 uur (laatste ronde: 21:15 uur).

Tijdens toernooien: wordt per toernooi (per dag) afgesproken.
NB: van deze tijden kan vanwege weersomstandigheden en baanbezetting het barpersoneel (eventueel in overleg met de kantine coördinator of iemand van het bestuur) afwijken.

Graag jullie aandacht voor enkele punten:
• Neem niet teveel pauze tussen de wedstrijden door om uitlopen van de wedstrijden te voorkomen.
• Wanneer door omstandigheden blijkt dat ons clubhuis langer open moet blijven, zorg er dan voor dat onze buurtbewoners geen last van ons hebben; een volgende waarschuwing van de gemeente kan De Munnik in (financiële) problemen brengen.
• LTC de Munnik is een zeer gezellige tennisvereniging, waar een ieder naast het tennis zijn natje en droogje kan gebruiken. Ook het bestuur wil het voor alle leden dan ook zo gezellig mogelijk houden. Maar onze kantine is een sportkantine, waarvan de openingstijden direct aan tennisactiviteiten zijn gekoppeld.

Wij wensen jullie allen veel tennisplezier!

Namens het bestuur van LTC de Munnik,
Frank van der Neut, voorzitter