top of page

CLUBHUIS

Bij Tennis & Padel De Munnik hebben we een prachtig clubhuis. Voor en na het tennissen of padellen kun je er gezellig bijpraten met je sportmaatjes.

Coördinator Horeca: horeca@ltcdemunnik.nl.

Telefoon clubhuis 071 – 5411000

Openingstijden
Het clubhuis is in de zomermaanden op werkdagen open vanaf 9:00 uur tot uiterlijk 1 uur nadat de laatste leden van de baan komen. De sluitingstijd is dus flexibel en zal op gemiddelde dagen liggen tussen 22:00 en 23:30 uur. In het weekend sluit het clubhuis om 17:00 uur, behalve tijdens competitiedagen en andere evenementen.

Bij slecht weer sluit het clubhuis, de beheerder beslist dit namens het bestuur. Hoewel er soms nog best getennist kan worden bij slecht weer, ligt het niet voor de hand het clubhuis voor slechts een paar leden open te houden. We vragen hiervoor je begrip. De bar wordt gerund door vrijwilligers of betaalde krachten. Wanneer een verplichte bardienst hiermee vervalt, moet deze opnieuw worden ingepland. Ook als de horecaruimte van het clubhuis gesloten is kun je nog wel een baan afhangen.

Met een fulltime medewerker die zich met hart en ziel voor het clubhuis en de horeca inzet, blijft het ook voor het bestuur een pittige taak om zaken rondom het clubhuis te managen. Het clubhuis en de bar vormen een kleine onderneming met veel activiteiten per week. Het clubhuis is ongeveer 100 uur per week open.

Cashless betalen
Je kunt alleen via pinpas en/of KNLTB pas betalen in de kantine. Het is niet mogelijk om contant af te rekenen. Betalen met je KNLTB-pas is vergelijkbaar met chippen. Je laadt eerst je pas op aan de bar via het pinapparaat. Bij het opladen is een pinpas dus wel nodig. Daarna kun je al je consumpties aan de bar met je pas afrekenen. 

Afrekenen met je KNLTB pas?
Je geeft je bestelling op aan de bar. Je geeft hierbij aan dat je met je KNLTB-pas wilt betalen (dus niet met je bankpas). De barvrouw/man leest je pas in en bevestigt de betaling. Je saldo op de pas is verminderd.

Bon / rekeningnummer tijdens de competitie

Zowel het thuis- als het bezoekende team krijgt een bon/rekening nummer welke de gehele competitie blijft gelden. Deze nummers zijn voorafgaand de competitie naar de captains van de competitieteams gecommuniceerd en deze informatie dienen zij met het eigen team en het bezoekende team te delen.
 

Als voorbeeld:


D1 zaterdag 1e Klasse:
3.10 Thuisspelende team (D1 zaterdag 1e klasse)
3.11 Bezoekende teams
Ter controle hangt er een overzicht met alle nummers bij de bar.

 

Alle consumpties op de competitiedag worden bij een bestelling op het bon/rekening nummer geregistreerd. Bij vertrek reken je af, door of een pintransactie met je bankpas, of met het saldo op je eigen KNLTB-pas. Het is mogelijk het eindbedrag op het bon/rekening nummer te delen, zodat elk teamlid zijn eigen deel kan betalen. Vraag aan de barmedewerker een kopie van het bonnetje en controleer of alles op de bon staat.

Vraag en antwoord over afrekenen met je KNLTB-pas

  • Hoe weet ik wat het bedrag op mijn pas is? Door je pas door de paslezer op de kassa te halen wordt je saldo zichtbaar.

  • Kan ik met de pas ook ergens anders betalen? Nee, alleen bij LTC de Munnik.

  • Als ik mijn pas verlies of als de pas onbruikbaar wordt, ben ik mijn geld dan kwijt? Nee, je geld staat niet op de pas, maar wordt online op een rekening, gekoppeld aan jouw naam, opgeslagen.

  • Kan ik mijn tegoed op de pas terugkrijgen als ik mijn lidmaatschap opzeg? Ja, als je je bankrekeningnummer even doorgeeft aan de penningmeester.

  • Kan ik nog met cash betalen? Nee, sinds 4 april 2016 niet meer.

LTC De Munnik-04.jpg
LTC De Munnik-17.jpg
bottom of page