PADELLID WORDEN

GRATIS SPELEN & PROEF

De Munnik biedt aan alle leden en voormalig STM huurcontractanten de gelegenheid om gratis om onze nieuwe padelbanen te spelen. Dat kan eenvoudig door een padelbaan af te hangen via de bekende KNLTB-app. Deze mogelijkheid is enkel voor de proefperiode die geldt van 10 september tot 1 oktober 2022. Padelrackets en ballen worden gratis ter beschikking gesteld. Je hoeft hiervoor dus niets te regelen!

Wil je de speelgelegenheid voortzetten? Dan kun je voor € 25,- een proefabonnement afsluiten dat recht geeft op afhangen in de periode 1 oktober – 23 december 2022. Binnenkort zal de inschrijving voor de padel proefperiode worden gepubliceerd. Het bedrag zal na inschrijving automatisch van je rekening worden geïncasseerd.

Hoe kan ik padellid worden?

Een volledig lidmaatschap voor padel wordt pas vanaf 1 januari 2023 mogelijk. Voor de periode tot 1 januari 2023 geldt een proefperiode voor leden van De Munnik en voormalig STM contractanten. Als je interesse hebt om bij De Munnik padel te gaan spelen, bieden wij de mogelijkheid van voor-inschrijving. De inschrijvingen hiervoor gaan binnenkort open. Zodra de inschrijving open gaat, zullen Munnik-leden hier een mail over ontvangen. Als niet-lid kun je deze pagina in de gaten houden!

Wat wordt de contributie?

Padel only abonnement:

Jaarlidmaatschap volwassenen € 300,-

Jaarlidmaatschap t/m 17 jaar € 180 (= 60%)

3 (bar)diensten of € 75 afkoop

Tennis en padel:

Jaarlidmaatschap volwassenen € 335,-

Jaarlidmaatschap t/m 17 jaar € 200 (= 60%)

3 (bar)diensten of € 75 afkoop

Nieuwe leden worden automatisch KNLTB lid en krijgen toegang tot de KNLTB app waarmee de padel banen kunnen worden afgehangen.

HEAD2022.jpg