top of page

Opzegging en wijzigen

HEAD2022.jpg

Opzeggen

We hopen natuurlijk dat je nog lang bij Tennis & Padel De Munnik blijft tennissen of padellen. Als je toch je lidmaatschap wilt beëindigen, dan dient je opzegging, conform het huishoudelijk reglement artikel 11 lid 1, vóór 1 december bij de ledenadministratie zijn binnengekomen.

Opzeggen kan via een email aan de ledenadministratie ledenadministratie@ltcdemunnik.nl.

 

De ledenadministratie zal een bevestiging van de verwerking van de opzegging per email terugsturen.

 

Houd er rekening mee dat deze mail uiterlijk 30 november van het lopende jaar in het bezit moet zijn van de ledenadministratie.

 

Opzeggen ná 30 november van het lopende jaar? De opzegging gaat dan niet in op 1 januari van het komende jaar, maar van het jaar daarop. Zegt u dus te laat op dan bent u dus de gehele contributie over het komende jaar aan de vereniging verschuldigd.

 

LET OP!
Als je je tennis- of padelles opzegt bij de tennisschool Nossik Versteeg of Padel Academy Sterk en je wilt tegelijkertijd stoppen met vrij tennissen of padellen bij De Munnik dan moet je ons dit ook vóór 1 december van dit jaar melden via onze ledenadministratie. Dit zijn namelijk twee verschillende opzeggingen.

Wijzigen

Mocht je woonadres wijzigen of je hebt een nieuw telefoonnummer, dan is het fijn als je dit aan ons doorgeeft. Dit kan zowel in jouw persoonlijke account op deze website, of je kunt het doorgeven aan de ledenadministratie door een mailtje te sturen naar: ledenadministratie@ltcdemunnik.nl

bottom of page