25 maart : Pubquiz voor de Onderlinge!

Op zaterdagavond 25 maart zal de traditionele pubquiz worden georganiseerd. Na het succes van vorig jaar gaat onze voorzitter Aart ook dit keer weer een mooie quiz verzorgen.

Test samen met je team je kennis in een bonte verzameling vragen! Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen.

Schrijf je nu in met een team (max 6 mensen) door een mailtje te sturen naar onderlinge@ltcdemunnik.nl. Vermeld hierbij teamnaam, aantal deelnemers en contactpersoon met telefoonnummer. Je kunt je vanaf woensdag ook inschrijven aan de bar! Inschrijven kan t/m donderdag 23 maart.

Groeten,

De Onderlinge Commissie Frans, Julia, Paula, Stan en Gregor

185 weergaven

Ledenstop padel