Algemene Ledenvergadering 11 november 2021

Bijgewerkt op: 3 nov. 2021

Het bestuur nodigt je uit voor deelname aan de periodieke Algemene Ledenvergadering op 11 november 2021 (inloop vanaf 19:30 uur).

Ditmaal weer onder elkaar - niet digitaal - in de aula van onze gastvrije buren de Koningin Juliana School (Kom van Aaiweg 2, 2351 NN Leiderdorp).

Voor deelname aan deze bijeenkomst gelden de actuele corona-maatregelen. Denk hierbij vooral aan het beschikken over een correcte QR-code.

De vergaderstukken zijn vanaf woensdag 27 oktober 2021 op te vragen bij onze secretaris via secretaris@ltcdemunnik.nl.

Tot dan!

Aart Bolluijt

(voorzitter)

74 weergaven