top of page

Competitie weer mogelijk én de kantine gaat weer open!

Met ingang van vandaag (woensdag, 26 januari 2022) zijn de competities weer mogelijk én gaat de kantine weer open!! Weliswaar met enkele restricties.


Alle regels zoals ik in het voorgaande bericht heb vermeld blijven van kracht met een paar aanpassingen (zie verderop).


Ook nu vraag ik iedereen om zich aan de basisregels te houden uit zorg voor jezelf en voor elkaar.


Figuur 1 Basisregels om verspreiding coronavirus te voorkomenSamengevat


  • Buiten en binnen tennissen is weer toegestaan, zowel vrij spelen als trainingen voor jeugd en volwassenen.

  • Het park (inclusief de tennishal) is toegankelijk vanaf:

o 09:00 uur tot 23:00 uur door de week en vanaf

o 09:00 uur tot 20:00 uur in de weekenden.

  • Toegang tot het spelen in de tennishal mag alleen op basis van een coronatoegangsbewijs (CTB) voor iedereen vanaf 18 jaar.

  • Cluboverstijgende wedstrijden, zoals competities en open toernooien zijn toegestaan.

  • Publiek is binnen en buiten toegestaan bij wedstrijden en trainingen, wel moeten volwassenen 1.5 meter afstand tot elkaar houden en een vaste zitplaats hebben. Bij binnenlocaties is daarnaast een CTB (vanaf 18 jaar) en het dragen van een mondkapje verplicht.

  • De kantine is open tot 22:00 uur (laatste ronde: 21:45 uur)!

o Er gelden vaste zitplekken en een coronatoegangsbewijs bewijs is nodig voor iedereen vanaf 18 jaar.

o Een mondkapje is nodig bij het verplaatsen in de kantine voor iedereen vanaf 13 jaar en er moet 1.5 meter afstand tot elkaar worden gehouden.

  • Het dragen van een mondkapje is verplicht (vanaf 13 jaar) bij het gebruikmaken van het toilet, de kleedkamers en het ‘overpad’ door de kantine naar de hal.


Voor het volledige bericht van de overheid over de versoepelingen en geldende maatregelen vanaf vandaag, 26 januari 2022, verwijs ik je naar deze pagina op website van de rijksoverheid.


De specifieke maatregelen voor de sport vind je hier.Terugverdienen Vrijwilligersbijdrage weer mogelijk!


Met deze recente versoepelingen in het coronabeleid is het weer mogelijk geworden voor je om jouw vrijwilligersbijdrage terug te verdienen door jezelf (minimaal met het voldoen van drie diensten) in te zetten in de kantine.


Je kunt je hiervoor via de KLNTB.club app opgeven voor één van de open diensten op de volgende wijze:Of meld je direct aan met een datumverzoek bij Lisa Bosman via horeca@ltcdemunnik.nl.Aart Bolluijt (voorzitter)

150 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Zoals gebruikelijk worden bij Tennis en Padel De Munnik eind maart de (tennis) Clubkampioenschappen Senioren - ook wel bekend als De Onderlinge - gehouden. Om alvast je agenda vrij te houden voor deze

bottom of page