top of page

De jaarlijkse Ladies Day 18+ wordt weer georganiseerd!

Elk jaar hebben de dames Annemarie, Betsy, Christien, Jennifer, Marry en Truus met glans de jaarlijkse Ladies Day georganiseerd. Afgelopen jaar was onze kick-off! Met de hulp en onder toeziend oog van de oud commissie leden, hebben we geprobeerd er een net zo leuk, gezellig en goed geregelde dag van te maken. Het was niet gemakkelijk om hen te evenaren, maar met een lach en goed eten zijn we een heel eind gekomen! En dit jaar hebben wij de eer gekregen om dit weer te mogen doen!


Wie, wat, waar?

Voor alle ladies leden van LTC de Munnik, tussen de 18 en 99 jaar. In verrassende samenstellingen van dubbelopstellingen spelen we 2-3 partijtjes van ongeveer 30 minuten, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Waar? Bij LTC de Munnik natuurlijk.


Schrijf je snel in vóór of uiterlijk op zaterdag 27 augustus! Er is plek voor 64 deelnemers.

Voor zo'n unieke club activiteit, vragen we een bijdrage van € 10,00. Daar zitten gezelligheid, lachen, sportiviteit, nieuwe ontmoetingen, kopje thee of koffie, lekkers, een lunch, de welbefaamde loterij en nog andere vele extra's bij inbegrepen.


De komende weken gaan we aan de slag met de inhoud, dus houdt facebook en de mail in de gaten voor de laatste updates!


Heb je zelf nog leuke suggesties of wil je ook iets extra's toevoegen aan deze dag, stuur dan een mail naar ladiesday@ltcdemunnik.nl of laat je bericht achter in het laatste veld van het registratieformulier. Alle tips zijn welkom!


Wij hebben er nu al zin in!

Liefs, Gène, Bianca, Clarita & Pudji


Note: Uiteraard kan dit event enkel plaatsvinden met respect voor de op dat moment geldende maatregelen.
445 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

De Onderlinge 2023 - Save the Date

Zoals gebruikelijk worden bij Tennis en Padel De Munnik eind maart de (tennis) Clubkampioenschappen Senioren - ook wel bekend als De Onderlinge - gehouden. Om alvast je agenda vrij te houden voor deze

bottom of page