Deze week vieren we weer een Onderlinge!

Rondom de wedstrijden organiseren wij op de volgende dagen allerlei activiteiten waar je – ook als je niet als deelnemer meespeelt – aan kunt deelnemen.

Donderdag 24 maart 2022 - vanaf 18:30 uur

Voorinschrijving gewenst!

Gagogado buffet

Inschrijven kan tot woensdagochtend 23 maart door je aan te melden bij de wedstrijdtafel of aan de bar.

De kosten voor dit voortreffelijke buffet bedragen € 7,50 per persoon. Wees op tijd want vol is vol!

Vrijdag 25 maart 2022 - aanvang 20:00 uur

Voorinschrijving gewenst!

Pubquiz

Zes rondes met een eventuele ‘shout-out’.

Inschrijven kan tot vrijdag 25 maart door je team van maximaal 6 personen aan te melden via onderlinge@ltcdemunnik.nl met opgave van teamnaam, aantal leden en contactgegevens. De kosten voor deelname bedragen € 4,00 per persoon.

Zaterdag 26 maart 2022 - aanvang 20:30 uur

Muziek-dansfeest met The 16a

Een akoestisch-en-elektrisch-gitaar-duo speelt klassiekers uit de Top 2000, afgewisseld met ‘levendige’ Ierse liederen gezongen door de in Dublin geboren lead-singer. Kijk op https://www.facebook.com/The16a/ voor een sfeerimpressie!

442 weergaven

Hallo allemaal, Nog even en dan is het zover. Komende zaterdag vieren wij het 85-jarig bestaan van De Munnik. Maar er is nog meer reden voor feest. Op dezelfde dag hebben wij ook de aftrap van padel b

Beste leden, Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor het proefabonnement padel. Hoe zat dat nou ook alweer? Je leest hieronder wat meer informatie. Periode 10 september 2022 tot 1 oktober