Doneeractie voor Janine Vullings-Walz

Bijgewerkt op: 4 jun.

Dit bericht is op zaterdag 4 juni aangepast

Beste leden,

Janine Vullings-Walz was een van de leden van onze tennisvereniging. Janine vocht al bijna 12 jaar tegen borstkanker, had nu vele uitzaaiingen in haar lever en is helaas op de nacht van vrijdag 3 juni op zaterdag 4 juni in haar slaap overleden. Niet alleen op het veld was zij een actief tennis lid maar ook buiten het veld heeft zij zich jaren ingezet voor de Jeugdcommissie. Ook haar dochter Pip tennist bij ons.

Ik (Petra Kesseler) ga de Nijmeegse 4Daagse wandelen om geld bij elkaar te lopen om het gezin van Janine te ondersteunen. Wat hadden we haar nog vele mooie momenten gegund.

De stappen voelen nu zwaarder gezien het nieuws dat we te horen hebben gekregen, maar ik ga door. Het gaat me lukken er weer positieve stappen van te maken, dat deed Janine al jaren. Ik zou het ontzettend waarderen als je mij wilt supporten, in welke vorm dan ook. Support kan bijvoorbeeld in de vorm van een donatie op mijn pagina. Alle kleine beetjes helpen. Namens de familie ontzettend bedankt voor alle liefde, hulp en steun.

Liefs,

Petra Kesseler