Dubbelen toch niet mogelijk

Helaas moeten we mededelen dat de KNLTB de tekst rondom de maatregelen om het COVID-virus terug te dringen verkeerd heeft geïnterpreteerd. Dit betekent dat dubbelen toch niet is toegestaan.


Effectief betekent dit onder andere:

  • Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar buiten sporten. Zij houden onderling 1.5 meter afstand. Tennis met twee volwassenen blijft dus mogelijk en kan veilig op 1.5 meter afstand. Alleen enkelspel is dus toegestaan.

  • Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen (excl. trainer); meerdere groepen van twee volwassenen mogen op dezelfde locatie trainen, zolang de groepen duidelijk zichtbaar met 1.5 meter afstand gescheiden zijn, bijvoorbeeld 2 spelers per baan. De groepen mogen niet gemengd worden. Een leraar mag van tweetal naar tweetal gaan en aanwijzingen geven, maar niet alle tweetallen in één keer instructies geven.

  • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar kunnen buiten sporten (vrij spelen en trainen) en onderlinge wedstrijden spelen op de eigen club. Hiervoor geldt geen maximale groepsgrootte.

Lees de hele update van de KNLTB via deze link.

86 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Hallo allemaal, Nog even en dan is het zover. Komende zaterdag vieren wij het 85-jarig bestaan van De Munnik. Maar er is nog meer reden voor feest. Op dezelfde dag hebben wij ook de aftrap van padel b

Beste leden, Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor het proefabonnement padel. Hoe zat dat nou ook alweer? Je leest hieronder wat meer informatie. Periode 10 september 2022 tot 1 oktober