Extra padelclinic voor beginners tijdens jubileumdag!

Beste leden,

Na ons bericht van gister zijn er opnieuw een hoop aanmeldingen gekomen voor de padelclinics tijdens de jubileumdag. Met dit bericht willen we jullie laten weten dat het laatste tijdslot (15.00 uur tot 16.00 uur) is veranderd van intermediate/advanced naar beginners/intermediate.

Dat betekent dat beginners alsnog een extra mogelijkheid hebben voor een clinic!

Hieronder kun je zien hoeveel plekken er voor de clinics nog beschikbaar zijn, op het moment van het plaatsen van dit bericht (donderdag 1 september 11:25 uur).

Wil jij je aanmelden voor een van de clinics? Klik dan op deze link. Leuk als we je daar zien!

310 weergaven

Hallo allemaal, Nog even en dan is het zover. Komende zaterdag vieren wij het 85-jarig bestaan van De Munnik. Maar er is nog meer reden voor feest. Op dezelfde dag hebben wij ook de aftrap van padel b

Beste leden, Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor het proefabonnement padel. Hoe zat dat nou ook alweer? Je leest hieronder wat meer informatie. Periode 10 september 2022 tot 1 oktober