Gratis padel spelen in de nieuwe padelhal van De Munnik

De padelbanen zijn geopend

Afgelopen zaterdag was een fantastische jubileumdag, waar ook de nieuwe padelbanen officieel zijn geopend. Inmiddels hebben verschillende mensen de weg naar de padelbanen gevonden. Maar we hebben het idee dat nog niet iedereen weet dat je als LTC lid de hele maand september gratis padel kunt spelen. Ook rackets en ballen worden gratis ter beschikking gesteld. Afhangen is eenvoudig en kan via de bekende KNLTB-app. Maak hier dus gebruik van en maak kennis met deze leuke en dynamische nieuwe sport, geschikt voor jong en oud.

Padelmaatjes gezocht

Wil je wel eens padellen, maar heb je geen padelmaatjes, dan kun je door onderstaande QR-code te scannen een padelmaatje vinden. Je wordt toegevoegd aan een appgroep en kunt daar een afspraak maken om eens te padellen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over padel bij De Munnik, dan kun je via onderstaande link de nodige informatie vinden. Zo worden er superleuke clinics en funtoernooien georganiseerd, waar leden zich kosteloos voor kunnen inschrijven. Kom het gewoon eens proberen, je krijgt er geen spijt van!

Padel | Tennis & Padel LTC de Munnik

360 weergaven

Hallo allemaal, Nog even en dan is het zover. Komende zaterdag vieren wij het 85-jarig bestaan van De Munnik. Maar er is nog meer reden voor feest. Op dezelfde dag hebben wij ook de aftrap van padel b

Beste leden, Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor het proefabonnement padel. Hoe zat dat nou ook alweer? Je leest hieronder wat meer informatie. Periode 10 september 2022 tot 1 oktober