top of page

Groen/Gele Jeugd Kampioenenparade

De najaarscompetitie 2022 is voor een aantal jeugdteams zeer succesvol verlopen. Hierbij een overzicht van de Groene en Gele kampioenen! De teksten en foto's zijn aangeleverd door trouwe toeschouwers van de betreffende teams.

 

Jongens 1

Hoofdklasse 10-12


Nadat het team dit voorjaar in Groen 1 kampioen was geworden, werd het team uitgenodigd om in de najaarscompetitie deel te nemen aan de hoofdklasse. En met een gelijkspel en 4 overwinningen werd ook hier de titel binnen gesleept.

(v.l.n.r. Pepijn, Victor, Otis, Mattis en Gijs)

 

Jongens 3

3e klasse 13-17

In de najaarscompetitie waren met name Luut, Tim, Lars en Noaquim actief. Het team was vanaf de eerste wedstijd al koploper en na vier wedstrijden niet meer in te halen. De laatste wedstrijd bleek het moeilijkst en werd met een gelijk spel afgesloten. Ter voorbereiding op de competitiewedstijden hebben de jongens een aantal vrijdagmiddagen gezamenlijk afgesproken om te trainen en na afloop met een patatje te werken aan de teambuilding. Deze strategie is goed bevallen en kan hopelijk bij de volgende competitie worden doorgezet.

(v.l.n.r. Luut, Moa, Victor, Tim, Lars en Noaquim)

 

Mix 1

1e klasse 13-17


Na het kampioenschap in het voorjaar zijn de meisjes en jongens van het mixteam (13 t/m 17) met ruime voorsprong opnieuw kampioen geworden in het najaar, dit keer in de 1e klasse. Zij gingen alle 5 de competitiedagen met de winst naar huis.

(v.l.n.r. Maud, Pip, Rosa, Axel, Youri en David)

 

Jongens 1

1e klasse 13-17


Dit zijn ze dan de toppers die in de Jongens 13 tm 17 jaar, 1e klassse alle wedstrijden in de Najaarscompetitie gewonnen hebben (waarbij maar 1 partij in totaal verloren is gegaan!). Gefeliciteerd met het kampioenschap jongens! In het voorjaar gaan ze de stap naar de senioren maken. Veel succes en vooral plezier volgend jaar.

(v.l.n.r. Quinten, Bink, Sven, Mika, Daniel en Sven)

245 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page