Help mee met de realisatie van padel!

Beste leden,

Jullie hebben het vast al gezien: de hal is inmiddels leeg en de voorbereidingen voor padel zijn in volle gang. De komende periode zullen de voorbereidingen om padel bij De Munnik mogelijk te maken nog een versnelling omhoog gaan en daar zijn vrijwilligers voor nodig!

Heb jij in de padel enquête van een paar weken terug aangegeven dat je graag zou willen helpen? Of zou je alsnog graag jouw steentje bij willen dragen om van padel bij De Munnik een succes te maken? Meld je dan nu aan door een mailtje te sturen naar Paul Bruggeman (park@ltcdemunnik.nl).

Jouw hulp is zeer welkom en wordt erg gewaardeerd!

395 weergaven

Beste leden, Vanaf aanstaande vrijdag (15 juli 2022) gaat er een wijziging komen op de openingstijden geldend voor de vrijdagen: Vanaf aanstaande vrijdag zal de kantine de gehele dag geopend zijn van