top of page

Inschrijven voorjaarscompetitie 2023

Bijgewerkt op: 15 nov. 2022

Hallo Munniker,


Het is tijd om in te schrijven voor de Voorjaarscompetitie 2023! Inschrijven kun je vanaf nu doen via website van de club. Dit kan tot zondag 1 januari 2023 23:59 uur.

Als je op deze link klikt vind je de speeldata en hier vind het competitieaanbod per speeldag. De vrijdagavondcompetitie wordt weer verspreid over 10 weken. De ene vrijdag wordt er mixcompetitie gespeeld en de andere vrijdag dames/herencompetitie.

Speltip 1: om je speelkansen te vergroten, kun je alvast een mixteam bij elkaar zoeken. Er wordt minder gemixt op vrijdag, dus is de kans groot dat je in ieder geval kunt spelen! Je mag aan beide speeldagen meedoen! Dus zowel de ene week mix en de andere week HD of DD!


Loting bij teveel aanmeldingen op een speeldag: Een aantal vrijdagteams waren uitgeloot in het voorjaar. Deze spelen dit voorjaar dus automatisch wel mee. Let op! Schrijf je wél als team weer in, deze regel geldt namelijk alleen als je met minimaal 3 van dezelfde 4 spelers weer inschrijft als in het seizoen dat je uitgeloot was. De volledige lotingsprocedure vind je hier.

Als je als team uitgeloot wordt dan krijg je nog de kans om je voor andere speeldag in te schrijven. Hierover informeren wij je tijdig.


Inschrijven kun je vanaf nu doen via website van de club. Dit kun je doen als compleet team of als reserve. Bij inschrijving als reserve zullen wij je op de reservelijst zetten. Deze lijst wordt voor de start van de competitie naar alle captains gemaild. Wellicht overbodig, maar het is de verantwoordelijkheid van het team dat er op alle speeldagen voldoende spelers zijn!


De opgegeven teams worden half januari ingeschreven bij de KNLTB. De definitieve indeling door de KNLTB volgt in maart. Op dat moment bevestigen wij jouw inschrijving en komen we met alle informatie over welk team je bent etc.


Tot slot willen we je nog even wijzen op het volgende: zodra wij de teams hebben ingeschreven bij de bond en je trekt je team alsnog terug, dan wordt hiervoor een boete opgelegd door de KNLTB. Deze zal voor rekening zijn voor het team zelf.

De inschrijving sluit op zondag 1 januari 2023 om 23.59 uur! Na deze datum is het niet meer mogelijk om je aan te melden.


Voor vragen kun je ons bereiken via het e-mailadres: competitie@ltcdemunnik.nl Sportieve groet,


Carel-Coen, Thijs en Esther219 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn in oktober 2022 bij de Munnik gestart met padel in de hal. Inmiddels hebben we de volledige capaciteit van 400 padelleden bereikt. Dat is een mooi resultaat! We zien dat de padelbanen in de av

bottom of page