Inschrijvingen proefabonnement padel open!

Beste leden,

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor het proefabonnement padel. Hoe zat dat nou ook alweer? Je leest hieronder wat meer informatie.

Periode 10 september 2022 tot 1 oktober 2022: gratis padel proberen

De Munnik biedt aan alle leden en voormalig STM huurcontractanten de gelegenheid om gratis om onze nieuwe padelbanen te spelen. Dat kan eenvoudig door een padelbaan af te hangen via de bekende KNLTB-app. Deze mogelijkheid is enkel voor de proefperiode die geldt van 10 september tot 1 oktober 2022. Padelrackets en ballen worden gratis ter beschikking gesteld. Je hoeft hiervoor dus niets te regelen! Meer informatie over de regels voor padel en het afhangen van de padelbanen, volgt spoedig.

Periode 1 oktober 2022 tot 23 december 2022: padel proeflidmaatschap

Ben je enthousiast geworden en wil je doorgaan met padel? Dan kun je voor € 25,- een proefabonnement afsluiten dat recht geeft op afhangen in de periode 1 oktober – 23 december 2022. Ook dit proeflidmaatschap is alleen bestemd voor leden van de Munnik en voormalig STM huurcontractanten. Dit bedrag zal na inschrijving automatisch van je rekening worden geïncasseerd door de ledenadministratie.

Klik hier om direct naar de inschrijfpagina te gaan. Er is plek voor 400 leden!

352 weergaven

Hallo allemaal, Nog even en dan is het zover. Komende zaterdag vieren wij het 85-jarig bestaan van De Munnik. Maar er is nog meer reden voor feest. Op dezelfde dag hebben wij ook de aftrap van padel b