top of page

Jubileumdag & Nieuw jasje!


 

85 jaar de Munnik én naast het tennis nu ook padel

 

Het zal je niet onopgemerkt zijn gebleven maar op 15 september 2022 bestond LTC de Munnik 85 jaar. Op 10 september organiseerde een team van vrijwilligers een feestelijke jubileumdag. Diezelfde dag werd de voormalige tennishal als padelhal in gebruik genomen en werd hiermee padel verwelkomt als nieuwe racketsport bij de Munnik. Onze vereniging gaat vanaf deze dag dan ook door het leven als “Tennis en Padel De Munnik”. Aan het eind van de middag met het hijsen van de clubvlag, voorzien van het nieuw logo, werd dit bezegeld.

85 jaar lang hebben wij ons als vereniging gered, zijn we gegroeid en groeien we nog steeds. Op de dag van ons jubileum is het goed te beseffen dat wij op de schouders staan van al onze voorgangers die zich, ieder op zijn of haar eigen wijze, hebben ingezet en een bijdrage hebben geleverd. Aan hen en aan alle huidige vrijwilligers ontlenen we ons bestaan als ook in de toekomst.


De jubileumdag zat bomvol met activiteiten voor jong en oud! De jeugd kon lekker sporten tijdens een padelclinic en een tennisclinic. Verder waren er springkussens, schmink, ijs, poffertjes en limonade voor de jonge Munnikers.

Buiten op het park ontstond een heus festivalsfeertje. Er was een koffiekar en een burgerbus, een wijnproeverij en de mogelijkheid om een Heinekenglas te laten graveren. Uiteraard werd er ook getennist tijdens het jubileum rackettrekken en het mooie weer droeg zeker ook bij aan de goede stemming.

De ere-leden, dragers van het ere-metaal en de leden die dit jaar ook 85 jaar zijn geworden, kregen op deze dag een polo of hoodie met het jubileumlogo cadeau.


De voormalige tennishal – nu padelhal geheten, is in ruim 90 dagen verbouwd tot wat het nu is. Echter, hier ging ruim gerekend, even zoveel tijd aan voorbereidingen vooraf. Twee leden hebben zich hier in het bijzonder voor ingezet. Zij hebben onze plannen concreet gemaakt. Hierbij moet je denken aan het uitwerken van bouwplannen, afspraken maken met leveranciers en bouwbedrijven, het onderzoeken en het verkrijgen van de noodzakelijke vergunningen, enz. Tijdens de feestelijkheden, op de jubileumdag, zijn wij er als bestuur onbedoeld niet toe gekomen om dit onder jullie aandacht te brengen. Om die reden willen wij graag hen, Ruud Riethoven en Paul Bruggeman, hier alsnog ontzettend bedanken voor hun inzet en feliciteren met het resultaat. Binnenkort komen we hier alsnog uitgebreid op terug. Wij zullen jullie hierover tijdig berichten.


In de padelhal konden op de jubileumdag de leden kennismaken met het padel tijdens een serie clinics. De padelhal, met 4 indoor padelbanen, werd officieel geopend met een glas bruisende prosecco en een demonstratiewedstrijd op hoog niveau.


De feestelijkheden gingen in de middag verder met een aanbod van verschillende heerlijke hapjes en eindigde, diep in de nacht, in een levendig feest onder begeleiding van de band 16A.

Het bestuur wil vooral de organisatoren, de jubileumcommissie, de sponsoren, de Tennisschool Nossik & Versteeg en de groep kantine-vrijwilligers, bedanken voor het organiseren van deze geslaagde en onvergetelijke dag!

Namens de jubileumcommissie, het bestuur van Tennis & Padel De Munnik.


 

Ons ondehoudsteam ziet er weer piekfijn uit!

 

Op dinsdag 20 september heeft Annemarie Haverkamp onder het genot van een kopje koffie en een gebakje ons onderhoudsteam - elke week actief om onze banen zo goed mogelijk bespeelbaar te houden - aangekleed in de nieuwe kleding van LTC De Munnik. Zie hieronder het passen en het resulaat (en het lekkers uiteraard!)
476 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Zoals gebruikelijk worden bij Tennis en Padel De Munnik eind maart de (tennis) Clubkampioenschappen Senioren - ook wel bekend als De Onderlinge - gehouden. Om alvast je agenda vrij te houden voor deze

bottom of page