Kampioenen Voorjaar Jeugd

Bijgewerkt op: 6 jul.

Dit voorjaar zijn het 1e groene team (10 t/m 12 jaar) en het eerste gele mix team (13 t/m 17 jaar) van LTC de Munnik KAMPIOEN geworden in de voorjaarscompetitie.

Groen kampioensteam met v.l.n.r.: Viktor van Druten, Otis Feij, Mattis Tonnon, Jochem Schouten, Gijs Hoeksema en Pepijn Hoiting.

Dit groene kampioensteam gaat op verzoek van de KNLTB komend najaar meedoen aan een proef met

een nieuwe hoofdklasse.

Geel Mix kampioensteam met v.l.n.r.: Axel van Hemert, Rosa Klumperman, Youri Kleijbergen, Maud van Schijndel, David Karsemeijer en Marloes Janssen (Pip Vullings ontbreekt op de foto).

Tijdens de jeugd-clubkampioenschappen die van 27 juni tot en met 2 juli bij de Munnik plaatsvonden zijn beide teams gehuldigd.

142 weergaven

Beste leden, Vanaf aanstaande vrijdag (15 juli 2022) gaat er een wijziging komen op de openingstijden geldend voor de vrijdagen: Vanaf aanstaande vrijdag zal de kantine de gehele dag geopend zijn van