top of page

Kids Padelclinic morgen!

ONTDEK EN SPEEL PADEL


Speciaal voor de kinderen wordt morgen, vrijdag 7 oktober, vanaf 16:00 tot 18:00 een clinic georganiseerd in de padelhal De Munnik. Tijdens de clinic leren de kinderen het spel Padel (beter) kennen. Het is voor kinderen die nog nooit gespeeld hebben, maar ook voor kinderen die een mini toernooi willen spelen. Van 7 tot 17 jaar.


Onder leiding van een enthousiast padellid krijg je binnen twee uur de in’s en out’s van padel bijgebracht! Het is ook mogelijk om aan het einde van de clinic nog vrij te spelen om je skills in de praktijk te brengen. Rackets en ballen worden verzorgd! Volg het eerste uur een clinic van één van onze Padel trainers en ontdek Padel spelregels en de basistechnieken om het spel te kunnen spelen. De laatste 30 min speel je vrij en zal de trainer nog tips geven. ”De court is yours”.

 

  • Twee uur begeleiding en instructie

  • Twee uur gratis baanhuur

  • Lenen van rackets en ballen ook gratis via de bar

  • Frietjes en limonade na afloop

  • Een leuke prijs voor de winnaars en klimmers van de dag


Meld je hier aan!


157 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Zoals gebruikelijk worden bij Tennis en Padel De Munnik eind maart de (tennis) Clubkampioenschappen Senioren - ook wel bekend als De Onderlinge - gehouden. Om alvast je agenda vrij te houden voor deze

Nieuw logo Tennis & Padel De Munnik_wit.png

LEES VERDER

LET'S CONNECT

KOM BIJ ONS LANGS!

Hoogmadeseweg 41C
2351 CN Leiderdorp

Tel.: 071 – 541 1000

info@ltcdemunnik.nl

Toernooi.nl.blauw.png

© 2023 Tennis en Padel De Munnik

bottom of page