top of page

Laatste informatie voor de jubileumdag

Hallo allemaal,


Nog even en dan is het zover. Komende zaterdag vieren wij het 85-jarig bestaan van De Munnik. Maar er is nog meer reden voor feest. Op dezelfde dag hebben wij ook de aftrap van padel bij De Munnik.


Wij willen er een bruisende en feestelijke dag van maken. Er is de afgelopen tijd al veel informatie met jullie gedeeld maar we hebben nog enkele (huishoudelijke) mededelingen:


  • Iedereen die zich heeft aangemeld krijgt 3 consumptiemunten aangeboden! Deze kunnen worden opgehaald tussen 14:00 en 15:00 uur en tussen 17:00 en 18:00 uur.

  • Er worden gedurende de hele dag foto’s gemaakt voor op de website. Mocht je niet op de foto willen, geef dit dan aan bij de JubileumCie.

  • De kleding met het nieuwe logo is na 10 september te bestellen via de website van MKH. Ook hebben we kleding met het jubileumlogo. Deze kan ook worden besteld. Er zullen pasvoorbeelden beschikbaar zijn tijdens de jubileumdag.

  • De wijnproeverij door Van Leeuwen start iets eerder dan in het programma gemeld namelijk om 14:30 uur.

  • De activiteiten voor de jeugd zijn van 10:00 tot 15:00 uur. Kom dus gezellig langs met de kinderen! We hebben ijs, poffertjes, schmink/glitter en een tennisclinic voor 7-12 jaar. De springkussens zullen de hele dag blijven liggen.


Tot zaterdag!


De JubileumCie

547 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Zoals gebruikelijk worden bij Tennis en Padel De Munnik eind maart de (tennis) Clubkampioenschappen Senioren - ook wel bekend als De Onderlinge - gehouden. Om alvast je agenda vrij te houden voor deze

bottom of page