top of page

Maaltijden en ander lekkers tijdens de competitie

Dit weekend starten we met de competitie!


Omdat het belangrijk is om voor, tijdens en/of na het tennissen ook goed voor de innerlijke mens te zorgen willen wij je hierbij op de hoogte brengen van de lekkernijen die we vanaf nu gaan aanbieden!


Vooral voor de thuisspelende competitieteams en hun gasten serveren we bij de koffie vers afgebakken gevulde koeken, appeltaart, brownies en mini muffins. Maar uiteraard kunnen ook toeschouwers en andere aanwaaiende leden hiervan genieten.

Rond lunchtijd zullen er weer heerlijk vers belegde broodjes zijn. Voor het actuele aanbod kun je kijken op het (nieuwe) bord dat naast de bar hangt. Wil je liever wat warms? Bestel dan een lekkere tosti of een kaas- of saucijzenbroodje.


Naast de bekende competitieschotel zullen we ook een borrelplank gaan serveren. Hierop vind je wisselende koude en warme happen.


Tijdens de competitie zullen we op zaterdag en zondag ook maaltijden gaan serveren. De captains ontvangen hiervoor van Lisa iedere week een e-mail met info over wat er die week op het menu staat, maar andere belangstellenden kunnen zich ook inschrijven. Ook kun je bij haar opgeven met hoeveel personen je komt eten. Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele tegenstanders die ook een hapje willen mee-eten.

We wensen de teams en toeschouwers een hele gezellige en sportieve competitie! Namens CC, Thijs en Esther

451 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Zoals gebruikelijk worden bij Tennis en Padel De Munnik eind maart de (tennis) Clubkampioenschappen Senioren - ook wel bekend als De Onderlinge - gehouden. Om alvast je agenda vrij te houden voor deze

bottom of page