Open Dubbel 40+ toernooi

Beste leden,

Op zaterdag 21 augustus is ons bekende Open Dubbel 40+ dagtoernooi. Er wordt gespeeld in 3 categorieën: DD/HD/GD, sterkte 6/7/8. Deelname is mogelijk in maximaal 1 categorie.

De wedstrijdleiding kan, afhankelijk van deelname, categorieën samenvoegen. Iedere deelnemer speelt 3 partijen (poulesysteem). De wedstrijden duren 45 min. incl. inspeeltijd. Dit toernooi gaat om de gezelligheid, het is geen KNLTB-toernooi. Het toernooi begint om 13.00 uur. Graag om 12.30 uur aanwezig zijn. Bij slecht weer gaat het toernooi gewoon door en maken wij gebruik van de tennisbanen in de hal. Graag dan ook binnenschoenen meenemen.

Schrijf snel in! Vol = Vol. Er kunnen 24 koppels meedoen. Inschrijven kan via dubbeltoernooi21augustus@gmail.com. De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst, zodra beide partners hebben ingeschreven. Wij zien jullie inschrijving tegemoet.

De kosten zijn € 15,00 per persoon, incl. hapjes en buffet. Supporters zijn ook van harte welkom. De kosten voor de supporters € 15,00 per persoon, dit graag vermelden bij de inschrijving. De inschrijving sluit op vrijdag 13 augustus. S.v.p. gepast betalen op de dag van het toernooi.

Wij zien elkaar graag op 21 augustus.

Let op: u kunt bij ons alleen pinnen voor de consumpties!

Namens de 40+ toernooicommissie:

Maryse Leunissen, Jolanda Alphenaar en Jacqueline Swartsenburg

e-mail: dubbeltoernooi21augustus@gmail.com

tel. clubhuis: 071 541 1000

adres: Hoogmadeseweg 41c, Leiderdorp.

31 weergaven

Hallo allemaal, Nog even en dan is het zover. Komende zaterdag vieren wij het 85-jarig bestaan van De Munnik. Maar er is nog meer reden voor feest. Op dezelfde dag hebben wij ook de aftrap van padel b

Beste leden, Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor het proefabonnement padel. Hoe zat dat nou ook alweer? Je leest hieronder wat meer informatie. Periode 10 september 2022 tot 1 oktober