top of page

Open Toernooi 2022: inschrijving open!

Bijgewerkt op: 23 jun. 2022

Dag Munnikers!

Wellicht hebben jullie het al voorbij zien komen: het open toernooi van de Munnik gaat binnenkort weer van start! Dit jaar zal het plaats gaan vinden van 11 tot en met 19 juni 2022. Eindelijk mogen we na twee coronajaren het toernooi weer in de oude, vertrouwde vorm organiseren en daar hebben we natuurlijk onwijs veel zin in! Verwacht weer mooie wedstrijden, lekkere hapjes, smoothies, maaltijden en nog veel meer leuks. Dit jaar zijn we druk bezig om extra activiteiten te organiseren naast de tennisbaan, daarover snel meer!

Inschrijven kan in zowel enkel- als dubbelspel (dames, heren en mix) vanaf de leeftijd van 17 jaar en in de categorieën 4 t/m 9. Uiteraard is het ook weer mogelijk om in de 35+ categorie in te schrijven. We zullen er weer naar streven om de dubbels in poules in te delen, zodat er lekker veel potjes gespeeld kunnen worden. De kosten zijn €12,- per onderdeel per persoon.

Gezien de huidige situatie in Oekraïne hebben we ervoor gekozen om het hele toernooi in de blauw-gele-kleuren te organiseren. Daarnaast zal van iedere inschrijving €1,- worden gedoneerd aan Giro555. Hopelijk lukt het ons om een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen!

Inschrijven voor het toernooi kan tot en met zaterdag 28 mei 2022 via deze link: Open Toernooi 2022 LTC de Munnik, of via de QR-code op de posters die in het clubhuis hangen. Schrijf je dus snel in en laat het ook weten aan al je tennisvrienden!

We zien jullie heel graag in juni, tot dan!

- Julia, Manfred, Lianne, Sam, Margot en Pleuni
414 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn in oktober 2022 bij de Munnik gestart met padel in de hal. Inmiddels hebben we de volledige capaciteit van 400 padelleden bereikt. Dat is een mooi resultaat! We zien dat de padelbanen in de av

bottom of page