top of page

Ouder Kind Toernooi

De jeugdcommissie organiseert zondag 3 september een Ouder Kind Toernooi. Het is een dubbel/mix toernooi waarbij de teams bestaan uit een ouder en een kind.

Wie

Alle kinderen die lid zijn van de Munnik kunnen zich aanmelden met een volwassene (vader, moeder, oom, tante, opa, oma, buurman, buurvrouw en ga zo maar door) die het leuk vindt om een balletje te slaan. De volwassene hoeft niet lid te zijn van de Munnik en is niet beperkt tot één poule.

Indeling

Er wordt ingedeeld op leeftijd van het kind en vervolgens wordt naar de speelsterkte van het koppel gekeken, om zoveel mogelijk leuke en gelijkwaardige potjes te maken.



De starttijden zijn afhankelijk van de inschrijvingen en worden zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

Je kunt je aanmelden t/m uiterlijk 30 augustus 2023. Er is een maximum aantal plaatsen, dus wacht niet te lang, want vol is vol. Schrijf je snel hier in!

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per koppel.

Hulp gevraagd

De jeugdcommissie organiseert het ouder kind toernooi. Hulp voor achter de wedstrijdtafel is zeer welkom. En als je het leuk vindt om een uurtje te komen schminken of iets anders leuks wilt organiseren (zoals touwtrekken of iets dergelijks) dan kunnen we de dag nog gezelliger maken met z’n allen. Je kan hiervoor contact opnemen met Tessa Korver.


Contact

Jeugdcommissie@ltcdemunnik.nl.

151 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Zoals gebruikelijk worden bij Tennis en Padel De Munnik eind maart de (tennis) Clubkampioenschappen Senioren - ook wel bekend als De Onderlinge - gehouden. Om alvast je agenda vrij te houden voor deze

Nieuw logo Tennis & Padel De Munnik_wit.png

LEES VERDER

LET'S CONNECT

KOM BIJ ONS LANGS!

Hoogmadeseweg 41C
2351 CN Leiderdorp

Tel.: 071 – 541 1000

info@ltcdemunnik.nl

Toernooi.nl.blauw.png

© 2023 Tennis en Padel De Munnik

bottom of page