Padel bij De Munnik?

Bijgewerkt op: 9 apr.

De enquête is inmiddels gesloten! Dank voor jullie respons! 232 mensen hebben de vragenlijst ingevuld, dat is een prachtig aantal. Het bestuur gaat nu aan de slag met de resultaten en zal informeren over de resultaten.

Beste leden,

De Munnik heeft een plan uitgewerkt om padel toe te voegen aan de tennismogelijkheden. Dit wordt op de aanstaande ALV gepresenteerd. Padel is een snelgroeiende sport en zou ook voor De Munnik erg attractief kunnen zijn.

Graag willen we jullie mening daarover peilen. Wij nodigen je dan ook graag uit om een korte enquête hierover in te vullen. Dit kost ongeveer 2 minuten. Het invullen van de enquête kan alleen als je een actief websiteaccount hebt. De pagina is daarmee enkel toegankelijk voor leden van onze vereniging.

Groeten,

1.303 weergaven

Hallo allemaal, Nog even en dan is het zover. Komende zaterdag vieren wij het 85-jarig bestaan van De Munnik. Maar er is nog meer reden voor feest. Op dezelfde dag hebben wij ook de aftrap van padel b

Beste leden, Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor het proefabonnement padel. Hoe zat dat nou ook alweer? Je leest hieronder wat meer informatie. Periode 10 september 2022 tot 1 oktober