top of page

Padel tijdens de jubileumdag

Beste leden,


Wat gaan de aanmeldingen voor de jubileumdag op zaterdag 10 september hard! Waanzinnig om te zien dat al ruim 180 mensen van plan zijn om te komen naar deze mooie feestdag. Heb jij je nog niet aangemeld en wil je wel komen? Meld je dan aan via deze link.


Zoals je wellicht op het programma van de jubileumdag hebt gezien, zullen er ook een aantal padelactiviteiten worden georganiseerd. Dit bericht is vooral om jullie op juist deze activiteiten even expliciet te wijzen.


In de ochtend en in de middag zijn er verschillende padelclinics waar jij kennis kunt maken met deze leuke sport! Ook voor de meer intermediate en advanced spelers onder ons worden clinics georganiseerd. De tickets hiervoor gaan hard! De clinic voor beginners van 13 - 14 uur zit al vol en voor de sessie van 12 - 13 uur is op het moment van publiceren van dit bericht nog één ticket beschikbaar. Ook de clinic voor intermediate/advanced van 14 - 15 uur heeft nog slechts plek voor 4 personen! De andere clinics hebben nog wat meer plekken. Wil jij je dus aanmelden, klik dan hier en schrijf je in voor de clinic van jouw voorkeur.


Later in de middag, rond 16:00 uur, zullen de nieuwe padelbanen bij De Munnik officieel worden geopend. Van 16:30 uur tot 17:30 uur vindt er vervolgens een hele toffe padel demowedstrijd plaats!


Dus wil je na de clinic gelijk even kijken hoe je je padelskills verder kunt verbeteren of heb je gewoon zin in een padelspektakel, kom dan langs!

Hiervoor hoef je je niet aan te melden, maar hoe eerder je er bent hoe beter je de wedstrijd zal kunnen zien. We kijken er onwijs naar uit om je daar te zien!
283 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Zoals gebruikelijk worden bij Tennis en Padel De Munnik eind maart de (tennis) Clubkampioenschappen Senioren - ook wel bekend als De Onderlinge - gehouden. Om alvast je agenda vrij te houden voor deze

bottom of page