Rackettrekken 2021 zit erop!

Vrijdagmiddag (17 december) was de laatste rackettrekmiddag van 2021, het was een vervelend jaar wat tennis betreft voor iedereen. Maar de keren dat wij konden spelen, hebben wij er toch leuke wedstrijdjes van gemaakt. Het was fijn om deze middag met een borrel af te sluiten en ik hoop dat iedereen volgend jaar weer enthousiast komt deelnemen.

Je kan elke vrijdag gewoon binnen lopen en je pasje op tafel leggen, er wordt dan drie keer 45 minuten gespeeld en zoveel mogelijk op sterkte. Het begint om 13.00 uur, kom op tijd, want dit jaar hebben wij toch wat mensen niet kunnen spelen omdat ze dan als laatste binnen kwamen en er geen koppels gemaakt kunnen worden. De mogelijkheid bestaat dan nog wel om één ronde een single te spelen, mits er natuurlijk twee overblijven.

Ik wil iedereen bedanken voor de gezelligheid en hopend zien wij elkaar weer op vrijdag 14 januari 2022.

Groetjes Maudy

48 weergaven

Hallo allemaal, Nog even en dan is het zover. Komende zaterdag vieren wij het 85-jarig bestaan van De Munnik. Maar er is nog meer reden voor feest. Op dezelfde dag hebben wij ook de aftrap van padel b

Beste leden, Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor het proefabonnement padel. Hoe zat dat nou ook alweer? Je leest hieronder wat meer informatie. Periode 10 september 2022 tot 1 oktober